Adventi kalendárium


Egy kis segítséggel idén is lehet békés a karácsony a feszültség, aggodalom és távolságtartás ellenére. Az empatikus kommunikációval valóban békés lehet a készülődés és az ünnepi időszak egyaránt! Adventi naptárammal ebben segítek neked! Ráadásul több meglepetéssel is készülök az adventi időszakban. Ha szeretnéd megkapni ajándékaimat, csak kattints ide!

Már csak pár lépés választ el attól, hogy igazán békés legyen számodra az adventi időszak és a karácsonyod is!

Kérlek add meg adataid, és december 1 és 24. között minden reggel elküldöm neked Adventi kalendáriumom aznapi üzenetét.

Az email címedre csak az általad választott témákban küldök üzenetet. Bármikor visszavonhatod az engedélyed és leiratkozhatsz. A "Kérem a tippeket a békés ünnepekhez!" gombra kattintva elfogadod az adatkezelési tájékoztatómat és hozzájárulsz, hogy küldjek számodra üzenetet a továbbiakban a békét hozó empatikus kommunikációval kapcsolatban. Ha bepipálod, hogy szeretnél üzenetet kapni a szakterületeimet érintő témákban. akkor azzal engedélyezed hírlevelek küldését. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találhatod: 

Varga Szilvia Edit adatkezelési tájékoztató

Megengeded, hogy küldjek számodra üzeneteket újdonságaimról?

Igen, szeretnék üzenetet kapni programokról, hasznos tanácsokról, újdonságokról, kedvezményekről önismeret, kommunikáció, konfliktuskezelés témakörökben.

Havi néhány alkalommal küldünk számodra email üzeneteket, másnak nem adjuk tovább az adataidat és bármikor leiratkozhatsz leveleinkről.
.