Download hier gratis 'Hoe manifesteer je alles wat je maar wilt?'

Je krijgt maar 4 mails van ons: de mail met het e-boek, een week later een mail met het vervolg 'Wat als manifesteren niet werkt voor jou' en een tijdje later een mailtje met de vraag of je graag de volgende gratis zelfhulp-stap wilt nemen en tot slot een laatste met de vraag wat je ervan vond. Niks meer, niks minder. Indien je aangeeft meer te willen in de 3e mail, krijg je meer. Je kan je uiteraard op elk gewenst moment weer uitschrijven. Zie onze Privacyverklaring voor meer details.

Marketing Toelatingen

We zullen de informatie die je via dit formulier deelt alleen gebruiken om je de e-boeken te sturen en een andere mail om te weten te komen wat je ervan vond.

Wil je ook graag aangepaste online advertering, duid dit dan hieronder aan:

We zullen je informatie gebruiken om je advertenties te laten zien die relevanter zijn voor je om zo je online ervaring te verbeteren.

Wanneer je op de downloadknop klikt onderaan dit formulier, ga je ermee akkoord dat de informatie die je geeft verwerkt zal worden volgens onze Privacyverklaring.


Wil je te weten komen wanneer we het e-boek 'Ademwerk. Hoe je ademt is hoe je leeft' af hebben, en/of onze Holistische Inspiratietip van de Week (elke vrijdag) krijgen, en/of wil je graag proefkonijn zijn voor lager tarief, en/of nieuwtjes en waardevolle content van ons ontvangen, duid dan de gewenste vakjes mee aan:

Kom op de VIP-lijst om een mailtje met een uniek en interessant aanbod te ontvangen zodra het af is.
Krijg elke vrijdag een holistische tip in je inbox met uitleg waarom het de moeite waard is.
We sturen je een e-mail wanneer we voor een nieuwe therapieopleiding proefkonijnen nodig hebben. Als testpersoon krijg je korting op de behandeling in ruil voor een review.
.