Meld je aan voor de kwartaalnieuwsbrief van EMOA

Max 4x per jaar krijg je van ons een kwartaalnieuwsbrief.

We zijn namelijk geen mailers, dus in de eerste brief krijg je reeds een overzicht van alles wat we nu reeds in de aanbieding hebben. De volgende kwartaalnieuwsbrieven zullen gaan over nieuwtjes, updates, aankomende evenementen of acties, ...

Tenzij we plots kort op de bal inspiratie krijgen om iets leuks voor jullie te doen wat geen 11 weken kan wachten. Of wanneer we nieuws van derden krijgen waar jij mogelijks veel aan kan hebben. Die sporadische, korte mailtjes wil je dan zeker niet missen!

Je kan op elk moment weer uitschrijven. Voor meer details, gelieve onze Privacyverklaring te raadplegen.

Marketing Toelatingen

De informatie die je via dit formulier geeft, zal alleen gebruikt worden om je op de hoogte te houden van de winactie, voor de kwartaalnieuwsbrief en indien je dat hebt aangeduid, ook voor gepersonaliseerde marketing. Jouw privacy is belangrijk voor ons! Gelieve ons te laten weten hoe je graag op de hoogte wilt gehouden worden:

We zullen je informatie gebruiken om je advertenties te laten zien die relevanter voor je zijn om zo je online ervaring te verbeteren.

Door hieronder op 'Ik schrijf me in!' te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties, promoties en dergelijke meer, duid dan deze optie mee aan.
.