Längtar ni efter er drömrelation tillsammans

 Hej Fina!

Så roligt att du är intresserad av Drömrelations parretreat. Vi åker till underbara magiska La Sueca, Nerja, Spanien 11-17 november 2024. 

Ni får de 5 kärleksnycklarna för att hitta er drömrelation på förmiddagarna. 1 nyckel per dag och resten av tiden har ni semester och myser på i de härliga omgivningarna. När vi gått igenom veckan har ni allt ni behöver för att hjälpas åt att skapa en fantastisk relation.

La Sueca ligger på en höjd strax utanför Nerja. Det tar ca 10 min att gå ner till stranden och 40 min att gå in till staden.  Vi har nästan 360 grader utsikt runt om oss mot havet och bergen. Platsen är magisk och kursgården (B&B) drivs av Benna Sörman (f.d. trummis till Magnus Uggla) och Anette Rindebratt Sörman, konstnär. De bjuder in oss till sitt hem är känslan de vill ge. 

Det kommer finnas aktiviteter att välja på eftermiddagarna efter deltagarnas önskemål. Möjligheterna är många; massage-behandliing, Reiki,  individuell parterapi, målning, mosaik och smycketillverkning samt utflykter som vandring och kanske yoga om önskemål finns. Detta betalas separat på plats. 

Fyll i dina uppgifter i anmälan och betala in anmälningsavgiften (2.400 kr per person företagsswish 123 298 08 86 mottagare Anne-Lie´s Kreativ Terapi) då är din plats säkrad eller hör av dig och be om faktura). 

Fyller du bara i anmälan räknas det som en intresseanmälan. 

Praktisk information

Du kommer med din partner.

Ni anländer den 11 november 2024 och kärleksnycklarna börjar den 12 november kl. 9.30 vi håller på till lunch kl. 12, tisdag till lördag. Hemresa den 17 november. Det går att boka till dagar efter vår vistelse om ni är sugna på mer semester på denna fantastiska plats. 

Kärleksnycklarna kostar 2400 kr per person för hela veckan. 

Boende 44 € per natt och person inkl. frukost. Ca pris 510 kr per person och natt med växlingskursen idag den 2 juni 2024. Ca 3060 per person och vecka inkl. frukost. 

Totalt pris ca 5460 kr för boende och kurs inklusive frukost. Boendet betalas 1 månad senast före ankomst, senast den 11 oktober 2024.

Resa ordnar ni själva till och från Malaga. Vill ni hyra bil har vi funnit https://solauto.cc/ fungera bra. De kommer och lämnar bilen till er vid utgången på flygplatsen och ni betalar då med kort. Ni lämnar bilen tom och slänger in bilnycklarna i bagageluckan på en anvisad p-plats.

Varmt välkommen!

Anne-Lie Fant

Par- och relationsterapeut, Samtalsterapeut och coach med 15 års erfarenhet. 

Ps. Är det kris i er relation kan ni möta mig online, i telefon eller i Luleå titta efter kreativ terapi på Boka direkt.

Marketing Permissions

När du fyller i ovanstående godkänner du också att jag får skicka värdebrev till dig i fortsättningen. Du kan enkelt avregistrera dig när du vill. 

.