E-novice

Prijava na obvestila in novosti založbe Hermes IPAL

Soglasje za uporabo e-mail naslova po GDPR uredbi

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 potrebujemo soglasje za uporabo in hrambo vašega elektronskega naslova za namene obveščanja o novicah in novostih založbe Hermes IPAL. Založba izdaja strokovne in znanstvene knjige s področja psihoanalize, psihiatrije, psihoterapije, psihološke astrologije in psihologije ter humanistično poljudnoznanstveno revijo Anima.

Ob prijavi na e-novice se elektronski naslov samodejno zabeleži v seznam naročnikov na e-novice, seznam prijav se hrani in obdeluje v programu MailerLite. Od prejemanja e-novic se je možno kadarkoli odjaviti. Vašega elektronskega naslova ne bomo posredovali tretjim osebam.

Občasno vas bomo po elektronski pošti obveščali o posebnih akcijah (prednaročila, javne predstavitve, ugodni nakupi) in novostih (izid nove knjige, izid nove številke revije Anima).
Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb za odjavo v vsakem prejetem sporočilu.

We use MailerLite as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailerLite for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms of Service.