Gratis anti-stress challenge (GASC)

Meld je hier aan voor onze maandelijks terugkerende anti-stress challenge. Krijg 6 korte ademhalingsoefeningen verspreid over 3 weken die je stress zullen doen dalen. Plan 5 minuten per dag in je agenda voor deze weldoenende me-time.

Er is MAAR 1 CHALLENGE PER MAAND die telkens op de 1e dag begint. Let op de DATUM VAN VANDAAG en vink de juiste optie aan om geen maand extra voor niets te wachten.

Afhankelijk van wanneer je inschrijft (en juiste periode aanvinkt) krijg je in tussentijd om het wachten wat te verzachten 1x per week een mailtje met een gratis aanbieding van iemand anders, wat in lijn ligt met wat we aanbieden:

week 1: volledige, begeleidde ademsessie Michael Stone
week 2: challenge Stig Severinsen
week 3: zelftest MijnKwartier
week 4: begin van onze challenge

We hebben zelf geen baat bij deze aanbiedingen te delen, maar jullie mogelijks wel. <3

Deze aanbiedingen delen we ook tijdens en na de challenge voor wie zich kort op de bal inschrijft, dus wacht aub geen extra maand om maar niets te missen.

Je kan je op elk moment uitschrijven. Lees onze Privacyverklaring voor meer info.

Je kan je ook ineens inschrijven voor andere sporadische mailtjes.

Marketing Toestemmingen

De informatie die je via dit formulier verschaft zal alleen gebruikt worden om je van updates en persoonlijke marketing te voorzien. Jouw privacy is belangrijk voor ons! Laat ons aub weten hoe je graag nog op de hoogte gehouden wordt:

We zullen je informatie gebruiken om je advertenties te laten zien die relevanter zijn voor je om zo je online ervaring te verbeteren.

Wanneer je op Aanmelden klikt onderaan dit formulier, ga je ermee akkoord dat de informatie die je geeft verwerkt zal worden volgens onze Privacyverklaring.

Duid deze optie aan als het vandaag tussen de laatste dag van de maand is en vóór 6u AM is op de 7e dag van de maand.
Duid deze optie aan het vandaag na 6u AM is op de 7e en voor 6u op de 14e
Duid deze optie aan als het na 6u is op de 14e en voor 6u op de 21e
Duid deze optie aan als het na 6u AM is op de 21e en voor 23:59u op de voorlaatste dag van de maand
Elke vrijdag sturen we een korte, holistische inspiratietipmail met simpele doe-tips en -trucs, alsook inzichten, die je helpen ontspannen, bewuster te worden van je lichaam/ademhaling/beweging/gedachtes en emoties/ ..., die je inzichten geven over je lichaam en hoe het optimaal te houden, etc. voor een betere lichamelijke, mentale, emotionele en energetische gezondheid.
We sturen je max 1x per maand een overzicht van nieuwe promoties, nieuwe producten, nieuwe opnames en oefeningen, nieuwe evenementen, nieuwe blogposts, podcastafleveringen, YouTubevideos, ... en andere belangrijke updates om je op de hoogte te houden.
We sturen je een e-mail wanneer we voor een nieuwe therapieopleiding proefkonijnen nodig hebben. Als proefkonijn krijg je korting op de behandeling.
.