Gratis anti-stress challenge (GASC)

6 korte ademhalingsoefeningen verspreid over 3 weken die je stress zullen doen dalen. Plan 5 minuten per dag in je agenda voor deze weldoenende me-time.

Slechts 1 challenge PER MAAND, begindatum altijd op de 1e dag vd maand. CHECK DE DATUM VAN VANDAAG en vink de juiste optie aan om met de eerstvolgende ronde mee te kunnen doen.

(NET) TE LAAT VOOR DE NIEUWE RONDE? Schrijf nu al in via de juiste lijst en krijg elke week tot aan de challenge 1 mailtje met een gratis aanbieding van iemand anders, wat in lijn ligt met wat we aanbieden. We hebben zelf geen baat bij deze aanbiedingen te delen, maar jullie mogelijks wel. <3

Deze aanbiedingen delen we ook tijdens en na de challenge voor wie zich kort op de bal inschrijft, dus wacht aub geen extra maand om maar niets te missen.

Je kan je op elk moment uitschrijven. Lees onze Privacyverklaring voor meer info.

Marketing Toestemmingen

De informatie die je via dit formulier verschaft zal alleen gebruikt worden om je van updates en persoonlijke marketing te voorzien. Jouw privacy is belangrijk voor ons! Laat ons aub weten hoe je graag nog op de hoogte gehouden wordt:

We zullen je informatie gebruiken om je advertenties te laten zien die relevanter zijn voor je om zo je online ervaring te verbeteren.
  1. CHECK DE DATUM VAN VANDAAG
  2. DUID DE JUISTE LIJST AAN
  3. GEEF TOESTEMMING OM DE MAILS TE KRIJGEN

Wanneer je op Aanmelden klikt onderaan dit formulier, ga je ermee akkoord dat de informatie die je geeft verwerkt zal worden volgens onze Privacyverklaring.

Dag 28 (februari) of dag 30 van 30 of 31 van 31, voor 6u AM op de 7e dag.
Na 6u AM op 7e dag, voor 6u AM op 14e dag.
Na 6u AM op 14e dag, voor 6u AM op 21e dag.
Na 6u AM op 21e dag, voor 23u59 op dag 27 (febr), 29 of 30 voor respectievelijk kortere en langere maanden.
.