Az Isteni idő természete - isteni akarat

1 órás (ingyenes) előadás és meditáció

felvételről


 Miért különösen fontos önmagadat gyógyítani, letenni múltad terheit, és hogyan tudod mások gyógyulását is most segíteni.


Az előadáson bepillantást kapsz az emberi bioenergetikai-mező és csakraterápiába és hogyan sajátíthatod el azt.

A meditációban pedig megtapasztalhatod az isteni fényekkel való energetikai kiegyensúlyozódás testi-lelki pozitív hatását.

A program angolul, magyar tolmácsolással történik.


Dr. Nick Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, tanító, számos könyv szerzője. Az egyetetmi képzést követően különböző kultúrák alternatív gyógyító technikát sajtította el, többek közt Daskalos, a ciprusi mágustól is közvetlenül tanult.
A Nemzetközi Etherikos Iskola alapítója és vezetője, melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján.Csak írd be a keresztneved és a legjobb email címed, katt a sárga gombra a jelentkezéshez. (Tapasztalunk szerint a freemail-es címekre nem mindig érkeznek meg a levelek, használj más levelezőt.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Regisztráció után emailben rögtön megkapod az élő találkozó felvételének linkjét. 


 

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez azért, hogy tájékoztatást kapjak a képzésekről és fejlődést segítő egyéb lehetőségekről. A gombra kattintva tudomásul veszem és elfogadom az adataim biztonságát szolgáló adatvédelmi tájékoztatót
.