Tilmelding til online Inspirationsworkshop  

med temaet

Styrk engangement og nærvær i online aktiviteter og tag vare på din mentale sundhed

&

Kort præsentation af uddannelsen

KROP i undervisning og facilitering  • Mandag d. 8. januar kl. 14.45 - 16.00 

 Workshoppen afholdes på ZOOM

Temaet kan vi tale længe om, men i stedet tager vi KROPSLIG LÆRING i brug, så du både får en oplevelse af potentialet ved kropslig læring og samtidig får du enkelte konkrete greb relateret til temaet. Greb som du straks kan tage i brug. 


Om Kropslig Læring 

Når vi bevidst involverer den kropslige dimension i læreprocesser, kombinerer vi det at opleve og dermed erfare med at tænke og dermed forstå. 

Kombinationen af at erfare og forstå aktiverer flere områder i hjernen og kroppens implicitte hukommelse og det bevirker, at læringen forankres bedre.
 
 

Du kan forvente at gå fra workshoppen med: 

  • Styrket nærvær, 
  • Enkelte konkrete greb.
  • Forhåbentlig med en ny bevidsthed om kroppens potentiale.


 
OBS! 

Dette er en workshop hvor du får en oplevelse af kropslig læring og hvor vi sammen udforsker feltet, derfor OPTAGES WORKSHOPPEN IKKE!

For at skabe et nysgerrigt og trygt rum, har alle deres kameraer tændt.


AFBUD

Er du forhindret i at deltage, vil vi sætte pris på at du melder afbud, da vi planlægger workshoppen ud fra antal deltager.OBS! OBS! 

Din tilmeldingen til Inspirationsworkshoppen går først igennem når du har  bekræftet den mail du får sendt til din mailboks 

- tjek evt. SPAM hvis du ikke finder den og eller send en mail til info@coreenergy.dk (Der enkelte firewalls der forhindre modtagelse)Markedsføringstilladelse

Core Energy bruger din information, til at sende dig informationer relateret til workshoppen, bl.a en forberedende opmærksomhedsøvelse og noter efter workshoppen. 

Når du klikke på nedenstående knap, accepterer du, at dine information bliver brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik: https://coreenergy.dk/om-core-...

.