VÅGA. VILJA. VÄXA - Your Reflect Team - Mindstretch på riktigt när du vill komma vidare!

Alla har vi nog haft en känsla av att sitta fast i livet. Att tycka att vad jag än gör så blir det inte som jag önskar eller att det till och med blir dåligt. När vi skaffar oss ett utvidgande perspektiv på tillvaron i livet, relationer och i jobbet genom att öva oss med hjälp av olika verktyg och genom att höra andras exempel uppstår utveckling både hos oss själva och av våra relationer. Nya tankar leder till andra känslor som påverkar våra beteenden. Det leder i sin tur till att vi vågar handla vilket är det som behövs. 

Fasader släpps och vi slutar läcka energi på skydd, osund jämförelse och uppgivenhet. Resultat du endast kunde drömma om både gällande lust, motivation och konkreta resultat uppstår. Det görs inte av sig själv utan det krävs en pågående process där du vågar utmanas och bekräftas. Du är inte ensam. Vi är många.

När du deltar i VÅGA. VILJA. VÄXA - Your Reflect Team utvecklar du dig i att :

  • lyssna för att förstå

  • formulera det du upplever

  • dela även sådant som känns svårt

  • fråga på ett icke hotfullt sätt

  • stretcha dig mentalt 

  • se andra perspektiv

  • få konkreta tips på hur andra har löst liknande situationer

  • lära för livet

Den energiboost du vinner genom att gå från hopplöshet till nyfikenhet kommer du och andra att märka genom att du modigt och nyfiket tar dig an både dina individuella mål mer orädd samtidigt som ni kan stärka gruppens förmåga att uppnå mål gemensamt istället för dold konkurrens och splittring. 

VÅGA. VILJA. VÄXA - Your Reflect Team är för Alla som av någon anledning tröttnat på sin inre röst eller den tomma rösten på sociala medier och önskar fler perspektiv som belyser och utvecklar snarare än förminskar och begränsar

Hur går det till?

Genom ett månadsmedlemskap delta och få tillgång till “ditt eget reflektionsteam”. En trygg zon där du kan delta anonymt och ändå få mer klarhet i hur du kan lösa de situationer som skapar problem för dig i livet

Zoom varannan vecka a’  1.5 timme som innehåller en teori + fokusövning + frågestund med förberedda svar presenteras och spelas in, en slags “överhöring” som på tåget eller fiket  = 3 timmars coaching/månad för 399 SEK, mindre än en :4:e del av priset för  ett coachingtillfälle hos en professionell coach/KBT terapeut.

Du har tillgång till ditt nätverk live 2 tillfällen/månad + att du får den inspelad i efterhand  där du kan titta när du har tid, lust och behov samt återkommer om du behöver upprepa hur du vill lösa din situatio

Du väljer själv det ämne du önskar ska belysas genom att maila till oss söndag kl 15 veckan innan planerat VÅGA. VILJA. VÄXA - Your Reflect Team.

Din fråga tas upp anonymt i det slutna digitala rummet. På så vis skaffar du dig en mer klar bild över hur du ska ta hand om ditt eget dilemma + att du “överhör” andras dilemman vilket du också kan lära och utvecklas av där du önskar fler perspektiv och övningar från 2 erfarna coacher, handledare, organisationsutvecklare, kbt terapeut. Du betalar 1 gång/månad eller och är med så länge du vill och har nytta av det, ingen uppsägningstid, inte bindande på något sätt förutom den tid du har betalt in för.

Det är naturligtvis upp till dig om du vill skicka in en fråga. Du får ta del av andras frågor och på det viset utvecklas du också.

Första tillfället;  där du deltar digitalt och anonymt med de dilemman i livet som skaver hos dig och där du inte själv än hittat klarhet och vägen fram. “Gapet” mellan där du är till vad du vill och kan vara är många gånger mindre än du tror.

Anmäl dig till nästa tillfälle som är kl 18.30 den 17/11 -21.

Maila eller ring gärna för mer information:
hej@ledamedvetet.se
0760366913

.