E- novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic. Katere novice bi vas zanimale?

Pri naročanju na e-novice poleg vašega e-naslova zbiramo tudi vaš IP naslov, oboje izključno z namenom pošiljanja e-novic in beleženja potrditve prijave na novice. Za pošiljanje e-novic uporabljamo storitev MailerLite, kjer se avtomatsko beleži število odprtih e-mailov in klikov. S prijavo na e-novice se strinjate, da bodo vaši podatki shranjeni na tej platformi za obdelavo v skladu z njihovimi Pravili zasebnosti in Splošnimi pogoji poslovanja. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb Odjava v poslanem e-mailu ali nam pišete na info@icra.si.

Novice s področij našega delovanja, vabila na dogodke, obvestila o izobraževanjih, ki jih organiziramo, in druge novice iz lokalnega okolja.
Novice s področja podjetništva, obvestila o razpisih, novosti, članki, obvestila o dogodkih in izobraževanjih za podjetnike in potencialne podjetnike.
Novice s področja start-upov, dogodkih v coworkingu, izobraževanja in druge novice s področja start-upov in podpore podjetnikom in potencialnim podjetnikom.
Novice o dogajanju na kmečki tržnici v Idriji, ponudbi, novostih in dogodkih.
Novice o dogajanju na kmečki tržnici v Cerknem, ponudbi, novostih in dogodkih.
Novice s področja dopolnilih dejavnosti na kmetiji in neposredne prodaje, novosti, izobraževanja, svetovanja, dogodki in razpisi.