Galaktikus energia portál


1 órás ajándék meditáció felvételről


  Fogadd a

Szíriusz - Nap - Föld együttállás

magas energiáját és utazz az égi dimenziókban


A vezetett meditáció során megtisztul az energiameződ és harmónikus állapotba kerülsz fizikailag, érzelmileg és mentálisan. Összekapcsolódsz a magasabb tudatosságoddal, a lelkeddel, és galaktikus utazásra indulsz az arkangyalok, felemelkedett mesterek és égi segítők jelenlétében. A Szíriusz spirituális energiája és a különleges együttállás aktiválja a DNS-t és elősegíti a tudatosság emelkedését. 


A program angolul, magyar tolmácsolással történik.


Dr. Nick Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, tanító, számos könyv szerzője. Az egyetetmi képzést követően különböző kultúrák alternatív gyógyító technikát sajtította el, többek közt Daskalos, a ciprusi mágustól is közvetlenül tanult.
A Nemzetközi Etherikos Iskola alapítója és vezetője, melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján.Csak írd be a keresztneved és a legjobb email címed, katt a sárga gombra a jelentkezéshez. (Tapasztalunk szerint a freemail-es címekre nem mindig érkeznek meg a levelek, használj más levelezőt.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Regisztráció után emailben rögtön megkapod az élő találkozó felvételének linkjét. 


 

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez azért, hogy tájékoztatást kapjak a képzésekről és fejlődést segítő egyéb lehetőségekről. A gombra kattintva tudomásul veszem és elfogadom az adataim biztonságát szolgáló adatvédelmi tájékoztatót
.