Online Sadhana

Namens het Kundalini Yoga Festival Nederland nodigen wij je uit om deel te nemen aan de "Online Sadhana".


Op zondag 5 december zal de volgende online Sadhana plaatsvinden. Deze keer zal de Sadhana gegeven worden door Guru Preet Kaur. Deze online Sadhana is een korte versie van de traditionele Aquarian Sadhana en start om 7.00 uur. Na registratie ontvang je de link naar de Zoom meeting direct in je inbox.

Guru Preet Kaur is een KRI gecertificeerde level 1, Level 2 en Level 3 Kundalini Yogaleraar. Zij geeft sinds 1999 Kundalini Yogales. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren van de KRI gecertificeerde Level 1 Teacher Training in Nederland. Zij geeft les in de level 1 en level 2 trainingen van de Divine Human School.

Het thema van de sadhana van 5 december is gecenterd zijn en blijven. We beginnen deze sadhana met het reciteren van de 29e pauri. Met deze pauri bouw je een schild van bescherming om jezelf heen. Elke vorm van vijandigheid richting jou zal je niet kunnen raken en als vanzelf verdampen. 

Daarna doen we de Sahibe Kriya om je domein te beheersen: wanneer je controle hebt over jouw domein dan handel je vanuit het centrum van jouw wezen. De diepe spierontspanning door de oefeningen zorgt ervoor dat het bloed vrij kan stromen naar alle delen van je lichaam, al je cellen van zuurstof en voedingstoffen worden voorzien. En je lichaam gereinigd wordt van gifstoffen. Deze kriya geeft jou de controle over zowel je Mind als lichaam.

.