Munira's Holistische Inspiratietip van de Week

Krijg elke vrijdag een holistische, inspirerende tip, truc of inzicht dat je leven kan veranderen, met uitleg waarom het de moeite waard is + maandelijkse Frequentiemail (luisteren naar een specifieke frequentie en voelen wat het met je doet).

Je kan op elk gewenst moment weer uitschrijven. Zie onze Privacyverklaring voor meer details.

Marketing Toelatingen

We zullen de informatie die je via dit formulier deelt gebruiken om je de inspiratietips te sturen.

We zullen je informatie gebruiken om je advertenties te laten zien die relevanter zijn voor je om zo je online ervaring te verbeteren.

Wanneer je op 'Ik ontvang graag de Holistische Inspiratietips' klikt onderaan dit formulier, ga je ermee akkoord dat de informatie die je geeft verwerkt zal worden volgens onze Privacyverklaring.


Wil je graag ook updates van ons ontvangen, duid dan de gewenste vakjes mee aan:

We sturen je max 1x per maand een mailtje over nieuwe promoties, nieuwe producten, nieuwe opnames, oefeningen,... en wanneer er een nieuwe blogpost, podcast, YouTubevideo, ... online is gekomen, er nieuwe evenementen aankomen en over belangrijke updates om je op de hoogte te houden.
We sturen je een e-mail wanneer we voor een nieuwe therapieopleiding proefkonijnen nodig hebben. Als proefkonijn krijg je korting op de behandeling in ruil voor een review.
E-boek, in de preview krijg je de 3 fundamenten + diepte-ontspanning
.