Wil je op de hoogte blijven van nieuws, kennis, inspirerende voorbeelden en activiteiten die jou verder kunnen helpen om met klimaatadaptatie aan de slag te (blijven) gaan? Dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor:

1. De Nieuwsbrief Klimaatadaptatie is een gezamenlijke nieuwsbrief van het Deltaprogramma Ruimtelijke adaptatie (DPRA) en de Nationale klimaatadaptatiestrategie (NAS) en verschijnt 6x per jaar. Klik hier als je deze nieuwsbrief wil ontvangen.

2. Aanvullend op de algemene nieuwsbrief bundelt Samen Klimaatbestendig informatie voor specifieke doelgroepen. Zo kunnen we nóg beter inspelen op de behoeften van bijvoorbeeld beleidsmakers binnen gemeentelijke afdelingen of bij woningcorporaties, verzekeraars, GGD’s of vastgoedontwikkelaars. Interesse in een of meerdere onderwerpen? Vink je persoonlijke voorkeuren hieronder aan en ontvang van onze community managers een paar keer per jaar berichten met uitnodigingen voor bijeenkomsten, kennis of praktijkvoorbeelden. Ook gaan we graag het gesprek aan over jouw specifieke situatie.

.